1. piyolani ichini yaxshilab fol'ga bilan o`rab chiqamiz va shokolad eriguncha holodil'nikning muzxonasiga qoyamiz.
2.shokoladni (molochniy, yoki cherniy) suv parida eritamiz. Shokolad eriyotgan idish suvga tegmasligi kerak, aks holda qotib qoladi. Man qaynab turgan choynakni qopqog`ini olib kosani qoyib eritaman.
Shokolad sal eriguncha, fol'ga yoki pergament qog'ozdan kulyok yasaymiz(pergament qog'ozdan yasalgani ayni muddao)Birozdan keyin qoshiq bilan suyulguncha aralashtirib turamiz(rasm sifati uchun uzr. )
Suyulgan shokoladni kulyokka extiyotkorlik bilan solib, chetlarini yaxshilab bukamiz va muzlatkichdan piyolani olib, hohlagan shaklingizda shokoladni siqib quyasiz.
Mana endi honada qotishiga qo`ying.(Muzlatkichda darrov qotadi, lekin honaga chiqqach darrov eriydiyam)
Ortgan shokoladdan fol'gaga yana hohlagan uzorlarizni qo`ysangiz bo`ladi.
ertalab(agar kechqurun qilsangiz)qotgan shokoladli likobchani extiyotkorlik bn fol'gadan ajratib olamiz.
va muzqaymoq bilan to`ldiramiz
Ortgan shokoladlik uzorlar bilan ham bezatsangiz bo`ladi
Yoqimli ishtaxa :)
P.S. Kerakli kadrni chiqaraman degunimcha, muzqaymoq ham erib tugayabdi:))
Suyulgan shokoladni kulyokka extiyotkorlik bilan solib, chetlarini yaxshilab bukamiz va muzlatkichdan piyolani olib, hohlagan shaklingizda shokoladni siqib quyasiz.
Mana endi honada qotishiga qo`ying.(Muzlatkichda darrov qotadi, lekin honaga chiqqach darrov eriydiyam)
Ortgan shokoladdan fol'gaga yana hohlagan uzorlarizni qo`ysangiz bo`ladi.
ertalab(agar kechqurun qilsangiz)qotgan shokoladli likobchani extiyotkorlik bn fol'gadan ajratib olamiz.
va muzqaymoq bilan to`ldiramiz
Ortgan shokoladlik uzorlar bilan ham bezatsangiz bo`ladi
Yoqimli ishtaxa :)
P.S. Kerakli kadrni chiqaraman degunimcha, muzqaymoq ham erib tugayabdi:))
super idea :)
ОтветитьУдалитьRAXMAT KATTAKON!
ОтветитьУдалить