среда, 27 января 2010 г.

Naqshli Shokoladlik likobcha



1. piyolani ichini yaxshilab fol'ga bilan o`rab chiqamiz va shokolad eriguncha holodil'nikning muzxonasiga qoyamiz.


2.shokoladni (molochniy, yoki cherniy) suv parida eritamiz. Shokolad eriyotgan idish suvga tegmasligi kerak, aks holda qotib qoladi. Man qaynab turgan choynakni qopqog`ini olib kosani qoyib eritaman.

 

Shokolad sal eriguncha, fol'ga yoki pergament qog'ozdan kulyok yasaymiz(pergament qog'ozdan yasalgani ayni muddao)Birozdan keyin qoshiq bilan suyulguncha aralashtirib turamiz(rasm sifati  uchun uzr. )


Suyulgan shokoladni kulyokka extiyotkorlik bilan solib, chetlarini yaxshilab bukamiz va muzlatkichdan piyolani olib, hohlagan shaklingizda shokoladni siqib quyasiz.


Mana endi honada qotishiga qo`ying.(Muzlatkichda darrov qotadi, lekin honaga chiqqach darrov eriydiyam)


Ortgan shokoladdan fol'gaga yana hohlagan uzorlarizni qo`ysangiz bo`ladi.



ertalab(agar kechqurun qilsangiz)qotgan shokoladli likobchani extiyotkorlik bn fol'gadan ajratib olamiz.


va muzqaymoq bilan to`ldiramiz


Ortgan shokoladlik uzorlar bilan ham bezatsangiz bo`ladi



Yoqimli ishtaxa :)



P.S. Kerakli kadrni chiqaraman degunimcha, muzqaymoq ham erib tugayabdi:))

2 комментария: