Yaqinda Shokoladli Napoleon recepti va qatlash uslubi bilan ulashgandim. Recept ta'rifida hamirni yarmini keyinroq ishlatishga olib qo`ydim degandim. Mana o`sha olib qo`yilgan hamridan tayyorlangan Francuz pishirig`i. Muzlatgichda tayyor hamiringiz bo`lsa, kutilmagan mehmon uchun, choy qaynaguncha tayyor bo`ladigan va albatta mehmoningizni mutlaqo be'farq qoldirmaydigan pishiriq.
Masalliqlar:
- Tayyor qatlama hamir
- Jigar rang yoki oq shakar
Tayyor qatlama hamirni 5-7mm qalinlikda yoyib,
bir-biriga qarama-qarshi rulet qilib o'raladi va 2 sm qalinlikda bo'laklarga kesiladi
(rasmda ko'rish mumkin)
Qo'llarizga sog'liq Makusha opa! :) Judayam ajoyib chiqibdi! Nasib bolsa bir pishirib koraman! Resept uchun kattakon raxmat! ♡
ОтветитьУдалитьRahmat katta Munavvara! :))
ОтветитьУдалитьO'zim ham ancha bo'ldi qilmadim. Ayniqsa shirinlik yoqtirmaydiganlar uchun ayni muddao.