Chihanbil juda mazali asosoiysi oson tayyorlanadigan taomdir. Bu taomni tayyorlash uchun
kerakli masalliqlar:
* Tovuq
* piyoz
*yog'
*tuz
1. Tovuqni mayda bo'laklarga bo'lib tuzlab olamiz
2. Qozonga ozroq yog' solib, baland olovda tovuq bo'laklarini yaxshilab suvi chiqib qizarguncha qovuramiz (rasm sal ertaroq olingan) va qopqog'ini yopib o'rta olovdan pastroqda dimlab qo'yamiz. 10 daqiqalarga suvi chiqadi
3. Suvi batamom ketgach, 3-4 dona to'g'ralgan piyoz qo'shib, aralashtirib,
yana 10-15 daqiqa piyozni seli chiqib, piyoz pishguncha dimlab qo'yamiz.
Tayyor! Yoqimli ishtaxa :)
Bu oson va o'zi pishar taomni
Iftorlik menyungizga kiritsangiz pushaymon bo'lmaysiz degan umiddaman:)
rada videtj tvoi novie recepti:)
ОтветитьУдалитьMakusha, mozhet ti znaesh recept "pirozhenie Stakanchik" ja kak to ela v gostyah u uzbekov, ooochenj vkusnie, esli znaesh, napishi pozhal.
Spasibo!))
ОтветитьУдалитьstakanchik? Ne slishala nikogda no ya razuznayu dlya tebya. Mojet muraveynik v vide stakanchikov?
mne skazali chto "stakanchik".
ОтветитьУдалитьchem to pohozh na muraveynik, tam sgushenka(ne varen) estj tochno pomnyu.