Kerakli masalliqlar:
1. 100 gramm saryog`(eritilgan)
2. 150 gr. (1,5 stakan) qora yoki oq pechen'e uvog`i
3. 90 gr. (1 1/3 stakan) kokos qirindisi
4. 170 gr. (1 stakan) shokolad chips. (yoki kubik qilib to`g`ralgan shokolad plitkasi)
5. 100 gr. (1stakan) yong`oq (maydalangan)
6. 396gr. (1 quti) quyultirilgan sut.
2. 150 gr. (1,5 stakan) qora yoki oq pechen'e uvog`i
3. 90 gr. (1 1/3 stakan) kokos qirindisi
4. 170 gr. (1 stakan) shokolad chips. (yoki kubik qilib to`g`ralgan shokolad plitkasi)
5. 100 gr. (1stakan) yong`oq (maydalangan)
6. 396gr. (1 quti) quyultirilgan sut.
Tayyorlanishi:
Duhovkani 177C (350 F) gradusga qadar qizdiramiz.
Yuqoridagi tartibda 23x23 sm.lik turtburchak idishni olib, masalliqlarni taxlab chiqamiz,
ya'ni:
1- qator eritilgan yog`
Yuqoridagi tartibda 23x23 sm.lik turtburchak idishni olib, masalliqlarni taxlab chiqamiz,
ya'ni:
1- qator eritilgan yog`
2 - tekis qilib maydalangan pechen'eni solamiz
3 - kokos qiridisi (iloji boricha yirik, nam turidan)
4 - shokolad va 5 - maydalangan yong`oq
6- eng ustiga quyultirilgan sut.
Masalliqlarni aralashtirmaymiz, shu holda duhovkaning o`rtasida 35-40
minutcha pishiramiz. Tish kovlagich tiqqanimizda quruq chiqsa, pishgan
bo'ladi.
16 bo`lakka bo`lamiz. Maxsus konfet qog`ozchalariga o'ralsa,
yaxshiroq ko`rinish beradi.
Yodingizda saqlang: Tayyor bo`lgandan keyin sovitib, 1 soatcha
sovutgichga qo`yib, keyin kesilsa tekis kesiladi. Hech ikkilanmay 16
bo'lakka bo`ling, kichkina kvadratchalar hozil bo`ladi, ammo huddi shu
haqiqiy konfet ko'rinishini beradi. Juda ham koloriyali. Kattaroq
bo`lakni yeb ham bo`lmaydi :)
Здравствуйте,меня зовут Ольга, красивый блог!
ОтветитьУдалитьИнтересно, а на русском нет рецепта?
Я только про кокос поняла)))
http://m-o-l-g-a.livejournal.com/
Zdravstvuyte Ol'ga. Spasibo za Vash interes k blogu:))
УдалитьNedavno otkrila etot je blog na angliyskom yazike.
http://busyhousewives.blogspot.com/2010/11/g-konfetlar-magic-bars.html
Vi mozhete perevesti s pomosh'yu google perevodchika. Esli ne poluchitsya, ya Vam otpravlyu recept na russkom.